Behandelingen

Bij 2.0 Vitaal bieden wij veel verschillende fysiotherapie behandelingen aan. Denk hierbij aan algemene fysiotherapie, dry-needling en sportfysiotherapie. Ben je benieuwd welke behandeling jij nodig hebt? Neem dan contact met onze fysiotherapiepraktijk.

Je kunt terecht met iedere klacht

Wij bieden zorg op maat

Wij zijn multidisciplinair

De behandelingen

fysiotherapie

Fysiotherapie

Fysiotherapie is een behandelmethode wat er voor zorgt dat pijn aan spieren, banden, gewrichten en zenuwen minder wordt of in sommige gevallen zelfs helemaal verdwijnt.

Naar fysiotherapie
dry needling

Dry Needling

Dry Needling richt zich op pijnpunten en knopen in de spieren. De fysiotherapeut zoekt deze knopen op en prikt deze knopen lichtjes aan met mini naaldjes.

Naar dry needling
sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie

De sportfysiotherapeut zorgt ervoor dat jij in een zo kort mogelijke tijd in de best mogelijke fysieke, psychische en sociale conditie verkeert.

Naar sportfysiotherapie
oncologie

Oncologie fysiotherapie

Helaas komt de ziekte kanker erg vaak voor. Wanneer men de diagnose kanker heeft overwonnen is er vaak sprake van restverschijnselen.

Naar oncologie
corona

Covid revalidatie

Sportfysiotherapie richt zich niet alleen op het behandelen van sport gerelateerde klachten, maar ook op voorlichting, begeleiding en advies.

Naar covid revalidatie

Reviews

David

Ik kom al 5 jaar bij 2.0 Vitaal. Ik ben al op leeftijd en wil graag fit blijven. Eric is altijd erg vriendelijk en weet altijd precies wat ik nodig heb. Erg bij met hun kunde! De huiselijke sfeer vind ik erg prettig.

Nienke

Ik ben hardloper en mijn knieën wilden maar niet herstellen na een lelijke val. Mijn ervaringen met fysio’s waren niet al te best. Toch contact opgenomen met 2.0 vitaal. Imre heeft mij mijn eigen limieten leren kennen. Ik kon veel meer dan ik durfde. Het gaat de goede kant op nu.

Arno

Ik ben binnengekomen met schouderklachten. Die waren niet alleen snel verdwenen, is ben nu ook nog fitter dan ooit. En dat op 53 jarige leeftijd. Ik had dit nooit voor mogelijk gehouden. Ik kan Eric niet vaak genoeg bedanken.

Contact opnemen

Wil je fitter worden of fit blijven zodat je je hobby, sport of werk weer kan oppakken of kunt blijven doen? Neem dan nu contact met ons op en wij gaan samen met jou aan de slag voor een snel en efficiënt herstel.

Contact opnemen