Covid revalidatie

Covid (Corona) heeft velen van ons geraakt. De ene wat minder dan de andere. De mensen die veel last hebben gehad van Covid hebben vaak longproblemen ondervonden. Deze klachten gaan soms niet vanzelf weg. Vermoeidheid en kortademigheid zijn daar de bekendste van.

Maak een afspraak

Altijd binnen 48 uur een afspraak


  Je kunt terecht met iedere klacht

  Wij bieden zorg op maat

  Wij zijn multidisciplinair

  Waarom Covid revalidatie?

  Covid revalidatie is een specialisme dat zich vooral richt op benauwdheid bij rust en inspanning, kortademigheid en kracht- en conditieverlies. Met speciale programma’s leren wij je hiermee omgaan en trainen we de longen zodat deze weer goed gaan functioneren.

  Voor wie is Covid revalidatie?

  Covid revalidatie is voor iedereen die Corona heeft gehad. Ex-Covid patiënten blijven nadat zij corona hebben gehad soms maanden last houden van kortademigheid, vermoeidheid- en benauwdheidsklachten. Maar ook komt het voor dat mensen andere lichamelijke klachten hebben gekregen nadat zij lang op de IC of op een ziekenhuisbed hebben gelegen.

  corona revalidatie

  Waarom 2.0 Vitaal?

  De Covid fysiotherapeuten van 2.0 vitaal hebben net even een andere kijk op fysiotherapie dan de meeste fysiotherapeuten. Wij focussen ons niet alleen op het bewegingsapparaat of de longen, wij kijken ook altijd naar het mentale vlak.

  Wij kijken naar het totaal plaatje. Zo verhelpen wij niet alleen je klachten, wij zullen ook aandacht besteden aan sporten, ontspanning, herstel, voeding en mindset.

  Meer over ons

  Zorg op maat - ieder lichaam is tenslotte anders

  Eigen ontwikkelde behandelmethode

  Persoonlijk contact

  Uitsluitend zeer hoog opgeleide fysiotherapeuten / trainers

  Veel specialismen onder 1 dak

  Binnen 48 uur terecht

  Persoonlijk contact

  Geschoold volgens de nieuwste inzichten en onderzoek

  Reviews

  David

  Ik kom al 5 jaar bij 2.0 Vitaal. Ik ben al op leeftijd en wil graag fit blijven. Eric is altijd erg vriendelijk en weet altijd precies wat ik nodig heb. Erg bij met hun kunde! De huiselijke sfeer vind ik erg prettig.

  Nienke

  Ik ben hardloper en mijn knieën wilden maar niet herstellen na een lelijke val. Mijn ervaringen met fysio’s waren niet al te best. Toch contact opgenomen met 2.0 vitaal. Imre heeft mij mijn eigen limieten leren kennen. Ik kon veel meer dan ik durfde. Het gaat de goede kant op nu.

  Arno

  Ik ben binnengekomen met schouderklachten. Die waren niet alleen snel verdwenen, is ben nu ook nog fitter dan ooit. En dat op 53 jarige leeftijd. Ik had dit nooit voor mogelijk gehouden. Ik kan Eric niet vaak genoeg bedanken.

  Contact opnemen

  Wil je fitter worden of fit blijven zodat je je hobby, sport of werk weer kan oppakken of kunt blijven doen? Neem dan nu contact met ons op en wij gaan samen met jou aan de slag voor een snel en efficiënt herstel.

  Contact opnemen