Dry Needling

Door een verkeerde houding tijdens het werk, ingipsing, een ongeluk of door plotselinge, vaak onnatuurlijke bewegingen kunnen er kleine verkrampingen in de spieren ontstaan. Door deze verkrampingen kunnen er knopen en pijnpunten ontstaan in de spieren. Dit leidt tot gespannen spieren en pijnklachten.

Maak een afspraak

Altijd binnen 48 uur een afspraak


  Je kunt terecht met iedere klacht

  Wij bieden zorg op maat

  Wij zijn multidisciplinair

  Waarom Dry Needling?

  Dry Needling richt zich op pijnpunten en knopen in de spieren. De gespecialiseerde fysiotherapeut zoekt deze knopen op en prikt deze knopen lichtjes aan met mini naaldjes. Zo worden de knopen (triggerpoints) aangeraakt en een korte tijd gestimuleerd. Ze trekken samen en ontspannen weer. Dit zorgt voor een betere doorbloeding.

  Voor wie is Dry-Needling?

  Dry Needling is voor iedereen, van jong tot oud. Vaak weet je dit zelf niet. Wanneer je klachten hebt als vermoeide, zware, pijnlijke spieren dan zal fysiotherapeut onderzoek doen. Als blijkt dat Dry Needling jou kan helpen zal de fysiotherapeut dit voorstellen.

  voor wie is dry needling

  Waarom 2.0 Vitaal?

  De fysiotherapeuten van 2.0 vitaal hebben net even een andere kijk op fysiotherapie dan de meeste fysiotherapeuten. Wij focussen ons niet alleen op de spieren en het bewegingsapparaat, wij kijken ook altijd naar het mentale vlak.

  Wij kijken naar het totaal plaatje. Zo verhelpen wij niet alleen je klachten, wij zullen ook aandacht besteden aan sporten, ontspanning, herstel, voeding en mindset.

  Meer over ons

  Zorg op maat - ieder lichaam is tenslotte anders

  Eigen ontwikkelde behandelmethode

  Persoonlijk contact

  Uitsluitend zeer hoog opgeleide fysiotherapeuten / trainers

  Veel specialismen onder 1 dak

  Binnen 48 uur terecht

  Persoonlijk contact

  Geschoold volgens de nieuwste inzichten en onderzoek

  Reviews

  David

  Ik kom al 5 jaar bij 2.0 Vitaal. Ik ben al op leeftijd en wil graag fit blijven. Eric is altijd erg vriendelijk en weet altijd precies wat ik nodig heb. Erg bij met hun kunde! De huiselijke sfeer vind ik erg prettig.

  Nienke

  Ik ben hardloper en mijn knieën wilden maar niet herstellen na een lelijke val. Mijn ervaringen met fysio’s waren niet al te best. Toch contact opgenomen met 2.0 vitaal. Imre heeft mij mijn eigen limieten leren kennen. Ik kon veel meer dan ik durfde. Het gaat de goede kant op nu.

  Arno

  Ik ben binnengekomen met schouderklachten. Die waren niet alleen snel verdwenen, is ben nu ook nog fitter dan ooit. En dat op 53 jarige leeftijd. Ik had dit nooit voor mogelijk gehouden. Ik kan Eric niet vaak genoeg bedanken.

  Contact opnemen

  Wil je fitter worden of fit blijven zodat je je hobby, sport of werk weer kan oppakken of kunt blijven doen? Neem dan nu contact met ons op en wij gaan samen met jou aan de slag voor een snel en efficiënt herstel.

  Contact opnemen