Fysiotherapie

Fysiotherapie is een behandelmethode wat er voor zorgt dat pijn aan spieren, banden, gewrichten en zenuwen minder wordt of in sommige gevallen zelfs helemaal verdwijnt.

Maak een afspraak

Altijd binnen 48 uur een afspraak


  Je kunt terecht met iedere klacht

  Wij bieden zorg op maat

  Wij zijn multidisciplinair

  Waarom fysiotherapie?

  Door het doen van verschillende oefeningen of toepassen van verschillende behandelingen zorgt de fysiotherapeut ervoor dat het lichaam weer beter gaat functioneren.

  Voor wie is fysio- therapie?

  Fysiotherapie is geschikt voor jong en oud. Het is voor iedereen die pijn heeft bij bewegen of klachten heeft aan spieren, gewrichten, banden en zenuwen. Deze pijn of klachten kunnen ontstaan zijn door een verkeerde beweging of verkeerde houding. Maar ook door ziekte, een ongeval of simpelweg doordat het lichaam ouder wordt.

  Maar fysiotherapie helpt niet alleen bij het verhelpen van klachten. Fysiotherapie helpt ook bij het voorkomen van klachten. Door regelmatig jouw fysiotherapeut te bezoeken, blijft jouw lichaam optimaal functioneren en voorkomt je pijn of andere klachten.

  fysiotherapie behandeling

  Waarom 2.0 Vitaal?

  De fysiotherapeuten van 2.0 vitaal hebben net even een andere kijk op fysiotherapie dan de meeste fysiotherapeuten. Wij focussen ons niet alleen op het bewegingsapparaat, wij kijken ook altijd naar het mentale vlak.

  Wij kijken naar het totaalplaatje. Zo verhelpen wij niet alleen je klachten, wij zullen ook aandacht besteden aan sporten, ontspanning, herstel, voeding en mindset.

  Meer over ons

  Zorg op maat - ieder lichaam is tenslotte anders

  Eigen ontwikkelde behandelmethode

  Persoonlijk contact

  Uitsluitend zeer hoog opgeleide fysiotherapeuten / trainers

  Veel specialismen onder 1 dak

  Binnen 48 uur terecht

  Persoonlijk contact

  Geschoold volgens de nieuwste inzichten en onderzoek

  Reviews

  David

  Ik kom al 5 jaar bij 2.0 Vitaal. Ik ben al op leeftijd en wil graag fit blijven. Eric is altijd erg vriendelijk en weet altijd precies wat ik nodig heb. Erg bij met hun kunde! De huiselijke sfeer vind ik erg prettig.

  Nienke

  Ik ben hardloper en mijn knieën wilden maar niet herstellen na een lelijke val. Mijn ervaringen met fysio’s waren niet al te best. Toch contact opgenomen met 2.0 vitaal. Imre heeft mij mijn eigen limieten leren kennen. Ik kon veel meer dan ik durfde. Het gaat de goede kant op nu.

  Arno

  Ik ben binnengekomen met schouderklachten. Die waren niet alleen snel verdwenen, is ben nu ook nog fitter dan ooit. En dat op 53 jarige leeftijd. Ik had dit nooit voor mogelijk gehouden. Ik kan Eric niet vaak genoeg bedanken.

  Contact opnemen

  Wil je fitter worden of fit blijven zodat je je hobby, sport of werk weer kan oppakken of kunt blijven doen? Neem dan nu contact met ons op en wij gaan samen met jou aan de slag voor een snel en efficiënt herstel.

  Contact opnemen