Huisstijl 2.0 Vitaal

Welkom

De toepassing van de 2.0 Vitaal-huisstijl en het -logo is uitgebreid beschreven op deze pagina. Het is mogelijk om het logo en het beeldmerk te downloaden voor gebruik.

Indien er nog vragen zijn over het logo en de huisstijl, neem dan contact op Studio Sōnt, telefoon 020- 2101159 of hello@studiosont.com.


Logo & Beeldmerk

Het logo is een combinatie van de bedrijfsnaam en een vitaal persoon. De punt van 2.0 is tevens de stip op de ‘i’ van vitaal. Het logo kan toegepast worden in één of twee kleuren. Het is verboden om het logo in kleuren te tonen welke afwijken van de huisstijlkleuren van 2.0 Vitaal. Mocht u het logo in twee kleuren willen gebruiken, dan is de enige optie blauw/groen en wit/groen, waarbij de vitale persoon altijd in het groen weergegeven wordt. Het is mogelijk om het volledige pakket met logo’s te downloaden.

Download logopack

Kleurenpalet

Het kleurenpalet van 2.0 Vitaal bestaat uit opvallende en heldere kleuren. De groene tinten zijn een verwijzing naar de sportieve tak van 2.0 Vitaal. De blauwe tinten zorgen voor een zakelijk karakter. Bruin hebben we toegevoegd om er een geheel van te maken. Het is ontworpen om krachtig, speels en verhelderend over te komen.


Typografie

De visuele identiteit van 2.0 Vitaal wordt gekenmerkt door titels in een smalle, hoge vormgeving. De typografie die gebruikt wordt voor de ‘body’ is een zachte, duidelijk te lezen font, welke perfecte ondersteuning biedt aan de titel. Beide zijn Google Fonts en zowaar ook te downloaden op fonts.google.com.

Titel: Barlow Condensed
Barlow is een licht afgeronde, groteske familie met een laag contrast. Gebaseerd op de visuele stijl van de Californische cultuur.

ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUWVXYZabcdefghijklmnopqrstuwvxyz123456789

Body: Roboto
Roboto heeft een dubbel karakter. Het heeft een mechanisch skelet en de vormen zijn grotendeels geometrisch. Tegelijkertijd heeft het lettertype vriendelijke en open rondingen. Terwijl sommige grotesken hun lettervormen vervormen om een strak ritme te forceren, doet Roboto geen concessies, waardoor letters zich in hun natuurlijke breedte kunnen nestelen. Dit zorgt voor een natuurlijker leesritme dat vaker voorkomt bij humanistische en serif-typen.

ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUWVXYZabcdefghijklmnopqrstuwvxyz123456789