Oncologie fysiotherapie

Helaas komt de ziekte kanker erg vaak voor. Wanneer men de diagnose kanker heeft overwonnen is er vaak sprake van restverschijnselen. Dit zijn vermoeidheidsklachten, concentratieproblemen, depressie. Hierdoor kun je vaak je werk of hobby niet goed uitvoeren en heb je geen vertrouwen meer in je lichaam.

Maak een afspraak

Altijd binnen 48 uur een afspraak


  Je kunt terecht met iedere klacht

  Wij bieden zorg op maat

  Wij zijn multidisciplinair

  Waarom oncologie fysiotherapie?

  Oncologie fysiotherapie werkt met speciale programma’s die ervoor zorgen dat jij (weer) fit wordt, je vertrouwen terug krijgt in je lichaam en weer volledig mee kan doen in de maatschappij.
  Er wordt per fase samen met jou bekeken welke doelen er zijn en welke gezondheidsproblemen jij ervaart. Dat is namelijk bij iedereen anders.

  Voor wie is oncologie fysiotherapie?

  Oncologie fysiotherapie is voor iedereen die kanker heeft of kanker heeft gehad. De behandeling kan plaatsvinden in alle fasen van de ziekte. De oncologie fysiotherapeut houdt met het speciale programma rekening met de bijwerkingen die kunnen ontstaan door toegediende chemokuur, immunotherapie, operatie of radiologie.

  oncologie fysiotherapie

  Waarom 2.0 Vitaal?

  De oncologie fysiotherapeuten van 2.0 vitaal hebben net even een andere kijk op oncologie fysiotherapie dan de meeste fysiotherapeuten. Wij starten met een intake. De anamnese is dan het eerste onderdeel. Je achtergrond, wensen en je doelen het tweede.

  Daarna brengen we middels een rustmeting en inspanningstest het functioneren van jouw lichaam in kaart. We kijken of je lichaam wel in rust is, of je lichaam zich wel kan inspannen en hoe je herstelt van de inspanning. Daar komen erg veel gegevens uit. Gegevens die de basis vormen van het begeleidingstraject. Je zult al deze gegevens ontvangen in een uitgebreid rapport.

  Tijdens het traject focussen wij ons niet alleen maar op de lichamelijke klachten. We kijken ook altijd naar het mentale vlak. Wij kijken naar het totaal plaatje. Zo verhelpen wij niet alleen je klachten, wij zullen ook aandacht besteden aan sporten, ontspanning, herstel, voeding en mindset middels onze cursus.

  Meer over ons

  Zorg op maat - ieder lichaam is tenslotte anders

  Eigen ontwikkelde behandelmethode

  Persoonlijk contact

  Uitsluitend zeer hoog opgeleide fysiotherapeuten / trainers

  Veel specialismen onder 1 dak

  Binnen 48 uur terecht

  Persoonlijk contact

  Geschoold volgens de nieuwste inzichten en onderzoek

  Reviews

  David

  Ik kom al 5 jaar bij 2.0 Vitaal. Ik ben al op leeftijd en wil graag fit blijven. Eric is altijd erg vriendelijk en weet altijd precies wat ik nodig heb. Erg bij met hun kunde! De huiselijke sfeer vind ik erg prettig.

  Nienke

  Ik ben hardloper en mijn knieën wilden maar niet herstellen na een lelijke val. Mijn ervaringen met fysio’s waren niet al te best. Toch contact opgenomen met 2.0 vitaal. Imre heeft mij mijn eigen limieten leren kennen. Ik kon veel meer dan ik durfde. Het gaat de goede kant op nu.

  Arno

  Ik ben binnengekomen met schouderklachten. Die waren niet alleen snel verdwenen, is ben nu ook nog fitter dan ooit. En dat op 53 jarige leeftijd. Ik had dit nooit voor mogelijk gehouden. Ik kan Eric niet vaak genoeg bedanken.

  Contact opnemen

  Wil je fitter worden of fit blijven zodat je je hobby, sport of werk weer kan oppakken of kunt blijven doen? Neem dan nu contact met ons op en wij gaan samen met jou aan de slag voor een snel en efficiënt herstel.

  Contact opnemen