Oncologie fysiotherapie

Helaas komt de ziekte kanker erg vaak voor. Wanneer men de diagnose kanker heeft overwonnen is er vaak sprake van restverschijnselen.

Dit zijn vermoeidheidsklachten, concentratieproblemen, depressie. Hierdoor kun je vaak je werk of hobby niet goed uitvoeren en heb je geen vertrouwen meer in je lichaam.

Maak een afspraak

Altijd binnen 48 uur een afspraak


  Bij ons is iedereen welkom, in elke fase

  Wij bieden zorg op maat

  Aandacht voor lichaam, voeding én mindset

  Waarom oncologie fysiotherapie?

  Oncologie fysiotherapie werkt met speciale programma’s die ervoor zorgen dat jij (weer) fit wordt, je vertrouwen terug krijgt in je lichaam en weer volledig mee kan doen in de maatschappij.

  Er wordt per fase samen met jou bekeken welke doelen er zijn en welke gezondheidsproblemen jij ervaart. Dat is namelijk bij iedereen anders.

  Voor wie is oncologie fysiotherapie?

  Oncologie fysiotherapie is voor iedereen die kanker heeft of kanker heeft gehad. De behandeling voor fysiotherapie kan plaatsvinden in alle fasen van de ziekte.

  De oncologie fysiotherapeut houdt met het speciale programma rekening met de bijwerkingen die kunnen ontstaan door toegediende chemokuur, immunotherapie, operatie of radiologie.

  oncologie fysiotherapie

  Waarom oncologie fysiotherapie bij 2.0 vitaal?

  Bij 2.0 Vitaal in Naarden zijn er uitsluitend hoogopgeleide therapeuten die zich hebben gespecialiseerd in oncologie. Zij hebben kennis van de verschillende fases van de ziekte en van de behandelingen die patiënten ondergaan. Hierdoor kunnen zij goed inschatten, met behulp van de lichaamsmeting, wat u aankan en wat niet.

  Zo is er ook een speciaal programma gemaakt, welke geheel op uw situatie wordt afgestemd, waarvan wij weten dat deze werkt. Met dit speciale programma blijven en worden patiënten fit.

  Altijd een persoonlijk plan.

  Uitsluitend hoogopgeleide, gespecialiseerde therapeuten.

  Wij nemen ruim de tijd voor u. Echte aandacht dus.

  Leer van mede patienten.

  Stap voor stap werken aan fit blijven of weer fit worden.

  Onze werkwijze

  STAP 1

  Intake gesprek

  STAP 2

  Lichaamsmeting

  STAP 3

  Resultaten & rapport lichaamsmeting

  STAP 4

  Op maat gemaakt (beweeg)programma

  STAP 5

  Start traject

  STAP 6

  (tussentijdse) evaluatie

  Ervaringen oncologie patienten

  Linda

  Na mij chemobehandeling heb ik contact opgenomen met 2.0 Vitaal op aanraden van een vriendin. Voor mij intake werd veel ruimte en tijd genomen, dat vond ik erg prettig.

  Aan de hand van de vragen die Tarlan stelde merkte ik dat op de juiste plek was. In het begin kon ik niet veel en was ik snel moe. Met mijn speciale programma ging het steeds beter. Erg blij met hun kunde

  Hendrik

  Na mij behandeling wilde ik niets liever dan weer een wandeling kunnen maken met mij hond. Dat was mijn doel. Voor de meeste een klein doel, voor mij een hele grote. Tarlan en haar team begrepen het.  Ik merkte tijdens de intake en behandelingen dat ik een lange weg te gaan had. Toen in binnenkwam, kon ik nog geen 2 min lopen.

  Tarlan en haar team hebben mij daar heel goed in begeleidt. Echt waardering voor hun geduld en vakkennis. Ik kan nu zelfstandig 15 min lopen met de hond. Heel bijzonder hoe ze dit in ministapjes voor elkaar hebben gekregen bij mij.

  Marcel

  Ik zat er na mijn behandeling niet alleen fysiek doorheen, ook mentaal. Op beide vlakken hebben Tarlan en haar team mij ontzettend goed geholpen. Ik ben in totaal 6 maanden in behandeling geweest. Hierna was is sterk genoeg om weer zelf te kunnen trainen en sporten.

  Deze therapeut staat voor u klaar

  Ik ben Tarlan. Ik heb mij gespecialiseerd in Oncologie.

  Contact opnemen

  Wil je zo fit mogelijk blijven tijdens je behandeling tegen kanker of zo mogelijk worden na je behandeling tegen kanker, zodat je je hobby, sport of werk weer kan oppakken of kunt blijven doen?

  Neem dan nu contact met ons op en wij gaan samen met jou aan de slag voor een snel en efficiënt herstel.

  Contact opnemen