Samen

Het team achter 2.0 Vitaal bestaat uit mensen met verschillende achtergronden. Samen staan wij voor een eenduidige methode en een totaalaanpak van sport, rust & herstel, voeding en mindset.

Ieder op zich heeft zijn eigen ervaringen en kwaliteiten maar samen leveren we net wat meer. Het geheel is meer dan de som der delen en dat geldt ook voor ons.

Samen werken we met dezelfde methode voor de mensen die we coachen maar voegen vanuit onze eigen expertise kennis, inzicht of vragen toe. Dat betekent in de praktijk dat we een bak aan ervaring hebben om iedereen heel gericht te begeleiden.

En komen wij er niet uit of is er meer specialistische kennis nodig? Dan hebben we ook nog een netwerk van deskundigen om ons heen waar we mee samenwerken. Wij geloven in “alleen ga je sneller, maar samen kom je verder!”

Achtergrond

Wij richten ons op het terugkrijgen van de balans tussen lichaam en geest. Dit doen we met programma’s waarin sport, rust & herstel, voeding en mindset gecombineerd worden. Daarmee is 2.0 Vitaal een vernieuwend zorgconcept.

Wij helpen mensen weer vitaal te worden!

Methode
De methode die wij gebruiken is wetenschappelijk bewezen. De oorsprong van de methode is de Energy Control methode en is bedacht en ontwikkeld door Stans van der Poel. BioCheck is de partner waar wij mee samenwerken. Wij maken gebruik van hun software die volledig gebaseerd is op de Energy Control methode.

Ervaring
Wij hebben ervaring met chronische vermoeidheid, stress gerelateerde klachten en mensen met klachten aan het bewegingsapparaat.

Dat zijn burn-out, ME, fibromyalgie en het chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS), diabetes type 2, overgewicht en oncologische behandelingen. Maar ook met hardlopers die een doel hebben, fitte mensen die fit willen blijven. Wij werken dan ook met preventieve programma’s.

Tot slot

Onze missie is het helpen en inspireren van mensen om in hun energie te komen, waardoor ze meer uit zichzelf kunnen halen

Wij willen een duurzaam online- en offline platform bieden dat een positieve bijdrage levert aan de vitaliteit van mensen.