2.0 OncoVitaal Beweegprogramma

Heb je de diagnose kanker overwonnen en heb je nog last van restverschijnselen zoals; vermoeidheidsklachten, concentratieproblemen, depressie, je werk niet goed kunnen uitvoeren, geen vertrouwen meer in je lichaam of wil je graag werken aan je leefstijl en heb je misschien wel een ultiem sportdoel dan ben je bij het programma 2.0 OncoVitaal aan het juiste adres.

Het programma 2.0 OncoVitaal is een samenwerking tussen 2.0 Vitaal en het Cancer Care Center. Beide expertises zijn gebundeld en in een compleet leefstijlprogramma gegoten.

Hoe werkt het?

We starten altijd met een intake. De anamnese is het eerste onderdeel. We bespreken jouw achtergrond, wensen en doelen. Daarna brengen we middels een rustmeting en inspanningstest het functioneren van jouw lichaam in kaart. We kijken of je lichaam wel in rust is, of je lichaam zich wel kan inspannen en hoe je herstelt van de inspanning. Daar komen erg veel gegevens uit. Gegevens die de basis vormen van het begeleidingstraject. Je zult al deze gegevens ontvangen in een uitgebreid rapport.

Tijdens het traject monitoren en coachen we jou aan de hand van onze app. We starten zo laagdrempelig mogelijk. Je kan sporten bij ons op locatie, een sportschool bij jou in de buurt, thuis op een hometrainer of lekker buiten hardlopen of fietsen. Waar jouw voorkeur naar uitgaat en wat haalbaar is om drie keer per week te gaan trainen.

Naast het sporten ga je aan het werk met je herstel, voeding en mindset. Onderdelen die van grote waarden zijn. Je zult hier ook kennis in opdoen door onze cursus. Zo is het programma duurzaam en weet jij ook na het programma hoe je fit en energiek moet blijven.

Programma's

Kostenoverzicht

Intake (rust-, stress- en inspanningstest)

Je ontvangt een uitgebreid rapport en kan zelf aan de slag.

 

Vervolg programma’s (inclusief intake)
2.0 OncoVitaal online 3 maanden
2.0 OncoVitaal online 6 maanden

2.0 Oncovitaal

€ 150,-

 

 

—–
€ 495,-
€ 795,-

aanmelden

Programma's

2.0 Oncovitaal

Intake €150

Vervolg programma’s (inclusief intake)
2.0 OncoVitaal online 3 maanden €495,-
2.0 OncoVitaal online 6 maanden €795,-