Vrouwen & Overgang

  • Wil jij een beetje leuk de overgang door?
  • Ben je klaar met dat niet fitte gevoel?
  • Wil jij je weer lekker in je vel voelen?
  • Heb je geen idee waar te beginnen?

Start dan bij 2.0 Vitaal met een inspanningstest en krijg inzicht in jouw unieke waardes.

Hoe dan?
Bewegen, sporten en voeding zijn van essentieel belang in de overgang. Je lichaam verandert, je mindset verandert. Hoe breng jij jezelf weer in balans, behoud je je energie, je gewicht en blijf je vitaal? Hoe zorg je ervoor dat je ‘gewoon’ kan blijven werken? De sleutel tot ‘een beetje leuk de overgang door’ zit in blijven bewegen en sporten in de juiste hartslagzone. Dit in combinatie met gerichte voeding en suppletie zorgt ervoor dat jij op een prettige manier deze fase kunt doorstaan. Met kleine en grote stappen, een beetje hulp, inzicht en vooral veel humor.

Wat is er mogelijk?
Tijdens de intake doen we een inspanningstest en een rustmeting/stresstest om jouw situatie in kaart te brengen. We kunnen dat eventueel aanvullen met een consult van een overgangsconsulent, een bloedwaardentest bij een orthomoleculair therapeut of een persoonlijk kompassessie. Of alle drie ;-). Jij geeft aan wat je nodig hebt en samen zoeken we de weg die jij wilt bewandelen.

Persoonlijk
We maken een persoonlijk trainingsschema geheel afgestemd op jouw behoeften zodat je kan starten met jouw FIT-programma. Als de basis op orde is werken we toe naar jouw persoonlijke fitdoel (dat is echt aan jou ; van een flinke wandeling tot 3 uur suppen tot een berg op fietsen bijvoorbeeld of salsa dansen). Ook zullen we heel gericht werken op fysieke en mentale klachten en dit indien nodig met voeding en suppletie aanpakken. We starten zo laagdrempelig mogelijk zodat het goed te overzien is. Bij ons op de locatie, je lokale sportschool (als dat weer kan) of je hometrainer thuis. Buiten lopen, rennen of fietsen. Dat wat mogelijk en haalbaar is om drie keer in de week te gaan trainen. De online coaching gebeurt via biofeedback. Wij coachen jou net zolang totdat je weer lekker in je vel zit en je happy voelt!

Review

Programma's

Inspanningstest

fiets of loopband
€150

Vitale overgang

6 maanden online
€790

Persoonlijk kompassessie

Partner Menno Braakman
€..Op aanvraag

Orthomoleculair consult

Partner Nancy Pronk
€..Op aanvraag