Sportfysiotherapie

Sport-fysiotherapie

Sportfysiotherapie is een specialisme binnen de fysiotherapie welke zich niet alleen richt op het behandelen van sport gerelateerde klachten, maar ook op voorlichting, begeleiding en advies.

Maak een afspraak

Altijd binnen 48 uur een afspraak


  Je kunt terecht met iedere klacht

  Wij bieden zorg op maat

  Wij zijn multidisciplinair

  Waarom Sportfysiotherapie?

  Waarom Sport-fysiotherapie?

  Als sporter wil je niets liever dan blessures voorkomen. Mocht het toch voorkomen dat je een blessure oploopt, dan wil je jouw sport natuurlijk weer in een zo kort mogelijke tijd weer kunnen doen en op het niveau waarop je het kon.

  De sportfysiotherapeut helpt jou hierbij. De sportfysiotherapeut zorgt ervoor dat jij in een zo kort mogelijke tijd in de best mogelijke fysieke, psychische en sociale conditie verkeert.

  Voor wie is Sport-fysiotherapie?

  Sportfysiotherapie is voor iedereen die aan sport doet. Zowel de professionele topsporter als de (top) amateur is welkom bij ons om het maximale uit zijn of haar lichaam te halen of weer terug te komen op het oude niveau. Onze sportfysiotherapeuten behandelen dus niet alleen de klacht, maar trainen ook gericht zodat omliggende banden, spieren en pezen sterker worden.

  Waarom 2.0 Vitaal?

  De sportfysiotherapeuten van 2.0 vitaal hebben net even een andere kijk op sportfysiotherapie dan de meeste sportfysiotherapeuten. Wij focussen ons niet alleen op het bewegingsapparaat, wij kijken ook altijd naar het mentale vlak.

  Wij kijken naar het totaalplaatje. Zo verhelpen wij niet alleen je klachten, wij zullen ook aandacht besteden aan sporten, ontspanning, herstel, voeding en mindset.

  Meer over ons

  Zorg op maat - ieder lichaam is tenslotte anders

  Eigen ontwikkelde behandelmethode

  Persoonlijk contact

  Uitsluitend zeer hoog opgeleide fysiotherapeuten / trainers

  Veel specialismen onder dak

  Binnen 48 uur terecht

  Persoonlijk contact

  Geschoold volgens de nieuwste inzichten en onderzoek

  Reviews

  David

  Ik kom al 5 jaar bij 2.0 Vitaal. Ik ben al op leeftijd en wil graag fit blijven. Eric is altijd erg vriendelijk en weet altijd precies wat ik nodig heb. Erg bij met hun kunde! De huiselijke sfeer vind ik erg prettig.

  Nienke

  Ik ben hardloper en mijn knieën wilden maar niet herstellen na een lelijke val. Mijn ervaringen met fysio’s waren niet al te best. Toch contact opgenomen met 2.0 vitaal. Imre heeft mij mijn eigen limieten leren kennen. Ik kon veel meer dan ik durfde. Het gaat de goede kant op nu.

  Arno

  Ik ben binnengekomen met schouderklachten. Die waren niet alleen snel verdwenen, is ben nu ook nog fitter dan ooit. En dat op 53 jarige leeftijd. Ik had dit nooit voor mogelijk gehouden. Ik kan Eric niet vaak genoeg bedanken.

  Contact opnemen

  Wil je fitter worden of fit blijven zodat je je hobby, sport of werk weer kan oppakken of kunt blijven doen? Neem dan nu contact met ons op en wij gaan samen met jou aan de slag voor een snel en efficiënt herstel.

  Contact opnemen