Melany Arends (1993)

Quote

“If you don’t make time for your wellness, you will be forced to make time for your illness”
Wanneer je niet goed voor jezelf zorgt, kun je niet verwachten dat jouw lichaam dit voor jou doet. Het lichaam kan veel, maar heeft jouw gezonde en weloverwogen keuzes nodig om te overleven. Ik geloof er in dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Wanneer jouw mindset, energie en leefstijl niet afgestemd zijn op elkaar kunnen er klachten ontstaan, zowel fysiek als mentaal. De beste aanpak van deze klachten gaat om het creëren van een juiste balans tussen inspanning en ontspanning.

Is bij 2.0 Vitaal

Coach 2.0 vitaal gebruiker en expert op het gebied van mindset.

Was voor 2.0 Vitaal

Via Fysiotherapie en online coaching bij Personal Body Plan naar de Energy Control Methode, lifestyle cursussen en mindset coaching. De kennis die ik bij voorgaande functies heb opgedaan maakt dat ik al verschillende unieke personen heb mogen begeleiden.

Wil bij 2.0 Vitaal

Mijn doel is om jou te laten zien wat er in je lichaam gebeurd en je te sturen richting een gezonde leefstijl die bij jou past en de juiste balans te vinden tussen inspanning en ontspanning.

Biedt bij 2.0 Vitaal

Ik richt mij vooral op mensen die willen werken aan een gezondere leefstijl, maar blijven hangen in ongewenste gewoontes en patronen. Mijn aanpak kenmerkt zich door deze gewoontes en patronen bij jou te herkennen en je hier tools voor te geven om deze om te buigen en zo positief bijdragen aan jouw nieuwe leefstijl. Dit doe ik door jouw hulpvraag voorop te zetten en naar je te luisteren. Echt te horen wat je zegt en aan jou te koppelen of jouw lichaam dezelfde informatie verteld.

Naast bij 2.0 Vitaal

Ben ik zelf dagelijks met mijn eigen vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling bezig en werk ik als ZZP’er in mijn eigen Life & Mindset Coaching (MEL.)