Tarlan Mohammad Dokht (1983)

Quote

“Health is freedom”
Zoals de quote zegt gezondheid geeft vrijheid, vrijheid om te doen wat JIJ wilt. Maar gezondheid is een heel breed begrip. Samen wil ik kijken wat gezondheid betekent voor jou en hoe we de uitdagingen op de fysieke, emotionele en sociale aspecten in het leven kunnen aanpakken – wat jij nodig hebt om weer zelf de regie te hebben/voeren en je dus vrij te voelen.

Is bij 2.0 Vitaal

Fysiotherapeute gespecialiseerd in Oncologie en Oedeemtherapie.

Vertegenwoordiger/adviseur van supplementen van Beyuna – op basis van 100% natuurlijke producten je supplementen aanvullen.

Was voor 2.0 Vitaal

Gespecialiseerd fysiotherapeute in een eerstelijnspraktijk en in de polikliniek van Tergooi Ziekenhuis te Hilversum.

Wil bij 2.0 Vitaal

Mijn doel is om jou te motiveren om op positieve manier te (gaan) kijken naar je gezondheid, vertrouwen in je lijf weer (terug) te krijgen, inzicht in ziekte te geven maar ook de gevolgen van het medische proces, plezier in bewegen, weer op eigen benen staan en regie over je eigen lijf te hebben, samen te kijken hoe we eventueel met supplementen kunnen aanvullen – vooral na een medisch traject. 

Biedt bij 2.0 Vitaal

Fysiotherapie, specialistische zorg voor mensen voor, tijdens en na het traject oncologie. Advies qua supplementen. Spreek vloeiend Engels/Nederlands.

Naast 2.0 Vitaal

Ben ik moeder van twee zonen van 10 (2012) en 7 (2015) en heb een border collie, Teddy. Samen met Teddy loop en ren ik regelmatig op de heide, bos en omgeving. Verder doe ik aan yoga, Mindfulness en meditaties. Ook reis ik graag met mijn jongens en vind het heerlijk om mij verder te ontwikkelen op het gebied van gezondheid.