Werkwijze Oncologie

Bij vitaal 2.0 vinden we het belangrijk om stap voor stap te werken naar herstel. We nemen per stap rustig de tijd om alles helder te krijgen. Alleen op die manier kunnen we gericht en kwalitatief naar een einddoel werken. Op deze pagina kun je onze werkwijze zien. Per stap leggen we uit wat de stap inhoud.

Maak een afspraak

Altijd binnen 48 uur een afspraak


  Bij ons is iedereen welkom, in elke fase

  Wij bieden zorg op maat

  Aandacht voor lichaam, voeding én mindset

  Onze werkwijze

  Onze werkwijze in 6 stappen uitgelegd

  Stap 1: De intake

  Wij starten met een intake. De anamnese is dan het eerste onderdeel. Je achtergrond, hulpvraag, wensen en je doelen het tweede.

  Stap 2: Lichaamsmeting (Niet standaard. Dit is afhankelijk van de hulpvraag)

  Na de intake brengen we middels een rustmeting en inspanningstest het functioneren van jouw lichaam in kaart. We kijken of je lichaam wel in rust is, of je lichaam zich wel kan inspannen en hoe je herstelt van de inspanning.

  Stap 3: Resultaten & Rapport

  Uit de lichaamsmeting komen erg veel gegevens. Deze gegevens zullen de basis vormen van het begeleidingstraject. Je zult al deze gegevens ontvangen in een uitgebreid rapport.

  Stap 4: Op maat gemaakt programma maken.

  Tarlan en haar team maken op basis van de intake en (gegevens) van de lichaamsmeting een op maat gemaakt programma. Dit programma zal bestaan uit verschillende onderdelen.Tijdens het traject focussen wij ons namelijk niet alleen maar op de lichamelijke klachten. We kijken ook altijd naar het mentale vlak.

  Wij kijken naar het totaal plaatje. Zo verhelpen wij niet alleen je klachten, wij zullen ook aandacht besteden aan sporten, ontspanning, herstel, voeding en mindset.

  Klik HIER voor meer informatie over het beweegprogramma

  Stap 5: Start traject

  We gaan het programma, dat speciaal voor jou gemaakt is uitvoeren. Je kan sporten bij ons op locatie, een sportschool bij jou in de buurt, thuis op een hometrainer of lekker buiten hardlopen of fietsen. Waar jouw voorkeur naar uitgaat en wat haalbaar is om drie keer per week te gaan trainen.

  Stap 6: Evaluatie

  Tijdens traject evalueren wij hoe het gaat en hoe je je voelt. Zo nodig sturen we bij. Tijdens het traject monitoren en coachen we jou aan de hand van onze app.

  Ervaringen oncologie patienten

  Linda

  Na mij chemobehandeling heb ik contact opgenomen met 2.0 Vitaal op aanraden van een vriendin. Voor mij intake werd veel ruimte en tijd genomen, dat vond ik erg prettig.

  Aan de hand van de vragen die Tarlan stelde merkte ik dat op de juiste plek was. In het begin kon ik niet veel en was ik snel moe. Met mijn speciale programma ging het steeds beter. Erg blij met hun kunde

  Hendrik

  Na mij behandeling wilde ik niets liever dan weer een wandeling kunnen maken met mij hond. Dat was mijn doel. Voor de meeste een klein doel, voor mij een hele grote. Tarlan en haar team begrepen het.  Ik merkte tijdens de intake en behandelingen dat ik een lange weg te gaan had. Toen in binnenkwam, kon ik nog geen 2 min lopen.

  Tarlan en haar team hebben mij daar heel goed in begeleidt. Echt waardering voor hun geduld en vakkennis. Ik kan nu zelfstandig 15 min lopen met de hond. Heel bijzonder hoe ze dit in ministapjes voor elkaar hebben gekregen bij mij.

  Marcel

  Ik zat er na mijn behandeling niet alleen fysiek doorheen, ook mentaal. Op beide vlakken hebben Tarlan en haar team mij ontzettend goed geholpen. Ik ben in totaal 6 maanden in behandeling geweest. Hierna was is sterk genoeg om weer zelf te kunnen trainen en sporten.

  Deze therapeut staat voor u klaar

  Ik ben Tarlan. Ik heb mij gespecialiseerd in Oncologie.

  Contact opnemen

  Wil je zo fit mogelijk blijven tijdens je behandeling tegen kanker of zo mogelijk worden na je behandeling tegen kanker, zodat je je hobby, sport of werk weer kan oppakken of kunt blijven doen?

  Neem dan nu contact met ons op en wij gaan samen met jou aan de slag voor een snel en efficiënt herstel.

  Contact opnemen