Eric Ruiter (1989)

Quote

 ‘Je gaat het pas zien als je het doorhebt’. Voor mij is Johan Cruijff een held. Iemand die de sport in positieve zin veranderd heeft. Een andere kijk op het spel gegeven heeft, en de filosofie van toen nog steeds door veel succesvolle clubs wordt toegepast. De quote is zeer van toepassing op leefstijl en de programma’s die we vanuit 2.0 Vitaal aanbieden. Je gaat het letterlijk pas zien als je het doorhebt. Dan is de leefstijl die jij je hebt aangeleerd ook echt de leefstijl die bij je past en kost het geen moeite en heb je de grootste kans om vitaal, gezond en gelukkig oud te worden.

Is bij 2.0 Vitaal

2.0 Vitaal oprichter en eigenaar van 2.0 Vitaal. 

Was voor 2.0 Vitaal

Via het CIOS en Fysiotherapie naar de Energy Control Methode en leefstijlinterventies. De combinatie van al deze aspecten maakt dat ik een totaalaanpak ontwikkelde waarbij kennis, zorg en feiten de basis zijn maar jij als mens voorop staat.  

Wil bij 2.0 Vitaal

Mijn doel is om jou inzicht te geven en zelf te laten ervaren wat vitaliteit inhoud. Dat jij zoveel mogelijk zelf de regie hebt over je klachten, je energie en je gezondheid.

Biedt bij 2.0 Vitaal

Mijn aanpak kenmerkt zich door veel te luisteren, een duidelijke (confronterende) spiegel voor te houden, handvatten te geven, jou op weg te helpen, te begeleiden en ook weer los te laten. Alles met als einddoel om jou op het gebied van vitaliteit zelfredzaam te maken. 

Naast 2.0 Vitaal

Kan je mij geregeld hardlopend tegenkomen op de hei, in het bos of bij een hardloopevenement in binnen- en buitenland. Ik ben getrouwd met Patty en trotse vader van Thijs (mei 2020), Cas (december 2022) en Eva (december 2022).