Imre Krull (1967)

Quote

ONE LIFE LIVE IT
Doe waar je blij van wordt, droom, maak plannen en leef alsof het je eerste dag is. Patronen herkennen en doorbreken, je kan elke dag opnieuw beginnen. Het is nooit te laat om je gezondheid aan te pakken, geluk is nu! Ik heb het zelfs op mijn arm laten tatoeëren om mij er iedere dag aan te herinneren.  

PRACTICE WHAT YOU PREACH
Als je niet zelf uitdraagt waarin je gelooft is je geloofwaardigheid ver te zoeken. Elke dag opnieuw ben ik mij bewust van de keuzes die ik maak om vitaal en energiek te leven. De methodiek van de 2.0 Vitaal methode helpt mij daarbij. En het is best fijn om dan een steuntje in je rug te voelen van een coach die precies weet waar jij doorheen gaat.

Is bij 2.0 Vitaal

Coach, ‘2.0 Vitaalgebruiker’ van het eerste uur, communicatie- en marketingadviseur

Was voor 2.0 Vitaal

Communicatie-coach in onder andere de zorg en communicatiedeskundige.

Wil bij 2.0 Vitaal

Mijn doel is jou te motiveren en te inspireren om je weer lekker in je vel te voelen. Zodat je met energie door het leven kan gaan. Samen bouwen aan je weerstand en veerkracht zodat je tegen een stootje kan. 

Biedt bij 2.0 Vitaal

Ik richt mij vooral op mensen met weinig energie, vrouwen in de overgang en mensen die door moeilijke situaties heen gaan. Met de structuur van onze 2.0 Vitaal methode loods ik je door de eerste maanden van je leefstijlverandering. Ik bied een luisterend oor en ben tegelijkertijd je ‘drillmaster’. Ik hou de vaart en de humor erin met als doel jou weer fitter te krijgen. Positieve gezondheid is voor mij het uitgangspunt.

Naast 2.0 Vitaal

Ben ik moeder van twee zonen van 16 en 19 en heb een jonge witte herder. Daarmee loop, ren en huppel ik regelmatig op de heide. Ik lees alles wat los en vast zit over leefstijl, bewegen, mindset en voeding. Als ervaringsdeskundige ben ik ook als beweegexpert betrokken bij het platform Vuurvrouw voor vrouwen in de overgang. Na een reis door India en bezoek aan een ayurvedische kliniek organiseer ik reizen daar naartoe onder de noemer “clear mind clean body”,